ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

S veškerými osobními údaji nakládám v souladu s platnou legislativou (GDPR).
Data zpracovávám pouze v nezbytném rozsahu a pouze ta, která jste mi sami dobrovolně poskytli.
Správcem údajů je Ing. Kateřina Fárková, Kolejní 429/1, 160 00 Praha 6. 
Jsem registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Jaké údaje zpracovávám?

Jako správce osobních údajů zpracovávám v závislosti na poskytovaných službách následující údaje:
1. U registrací z internetových stránek, přihlášení k odběru novinek či stažení online obsahu zdarma  (e-booky, videa atd.) ukládám pouze jméno a příjmení a e-mailovou adresu, na kterou Vám požadovaný obsah posílám.
2. U poptávek a dotazů z webových stránek ukládám ještě telefonní číslo.

Proč tato data zpracovávám?

Údaje uchovávám a zpracovávám za účelem poskytování mých služeb.

Jak dlouho budu vaše data zpracovávat?

Osobní údaje zákazníků a uživatelů mých služeb zpracovávám po dobu trvání spolupráce a pak maximálně 10 let po jejím skončení. 
Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat e-mailem a to napsáním žádosti o jejich výmaz na adresu info@klubzmeny.cz.
Zrušení e-mailové komunikace můžete také udělat kliknutím na odkaz "odhlásit se" na konci každého mého e-mailu.

Jak osobní údaje zabezpečuji?

Přijala jsme celou řadu bezpečnostních opatření, která mají za cíl chránit Vaše osobní údaje.
Veškerá data jsou uložena v zabezpečených datových centrech v rámci EU. Přístup k těmto serverům je chráněn vícenásobnou identifikací a dalšími opatřeními, která profesionální datová centra poskytují.
K ochraně dat používám moderní technologie k přístupu, ověření a zálohování.
K ochraně údajů při jejich zadávání nebo zobrazování přes internet používám zabezpečnou komunikaci technologií SSL.

Cookies

Moje internetové stránky, stejně jako všechny moderní webové servery, využívají ke svému fungování technologii Cookies. Jsou to malé datové soubory, které anonymně identifikují jednotlivé návštěvníky a vyhodnocují statistiky návštěvnosti a využívání daných internetových stránek za účelem jejich zlepšování. 

Na webu mám nastaveny statistiky Google Analytics, obsah cookies tedy zpracovává přímo Google, nikoliv já. Neexistuje žádné propojení dat mezi Vámi zadanými osobními údaji (které zpracovávám já) a anonymními údaji o otevření stránek, které ukládá Google. Použití cookies můžete zakázat ve svém vlastním webovém prohlížeči.